Foredrag: Total orgasme

katrob edited 1 300x213 Foredrag: Total orgasmeTil trods for at vi er så oplyste som vi er, er sex stadig et stort mysterium for de fleste. Sexologerne Katrine Berling og Robert Lubarski inviterer derfor til en aften, hvor der tales ind til netop dette mysterium.
Af cwa.dk Foto: PR

 

 

 

På tirsdag den 23. April i Villa Wilder, i Wildersgade 55, 1408 København kl 19, kan du møde Katrine og Robert, der deler ud af deres store erfaring med parforhold, sex og kærlighed. En aften der handler om, at komme tilbage i hjertet, når vi elsker. Og give slip på den kedelige og resultatorienterede sex, som de fleste af os helt sikkert kender til.

“Kedsomhed kommer ikke af at være for meget sammen fysisk, men af at være adskildt mentalt og åndeligt”, starter Katrine.

“Derfor er det så vigtigt hele tiden at blive klogere på det seksuelle, så vi igen kan fylde vores hjerter med noget af det smukkeste i livet – nemlig, sand, uforfalsket, vild, dyrisk, sødmefyldt, sanselig elskov”.

“Det vil sige elskov der er fri for pligt og præstation. Elskov som er en rejse ind i dybere og dybere forsåelse af hvem vi er og aldrig mere blive kedeligt men et uendeligt eventyr”.

”De spørgsmål jeg oftest får når jeg arbejder med kvinder og orgasmer, er spørgsmål som:

Kan du ikke lærer mig at komme så hurtigt som muligt?

Er det naturligt, at han skal arbejde så hårdt for at få mig til at komme?”, fortæller Katrine.

”Man kan næsten se det for sig, manden der ligger og er ved at få krampe i fingrene fordi det hele skal gå så hurtigt så hurtigt, og hende der er ved at være grøn i hoved for at prøve at levere en orgasme inden han bliver alt for træt”.

“Meget trist billede. Stress stress stress. Det har fået mig til at tænke på, om vi simpelthen har glemt hvad elske vil sige. Handler det virkelig om, at vi skal præstere, være en god elsker, give en orgasme. Eller levere en orgasme, så vores partner kan føle han er god i sengen?”.

”Hvorfor er det egentlig vi har sex? Hvornår har vi sidst stoppet op og spurt os selv om det?”

”Er det for at få en orgasme, og gerne så hurtigt som muligt?”

”Nej vel….For mig handler elskov om intimitet. Kærlighed. Mødet mellem mand og kvinde, stedet hvor vi smelter sammen og bliver et. Elskov er der hvor vi bare er, viser hvem vi er, åbner os helt op, giver os hen, mærker, elsker, går dybere ind i hinanden, og elsker mere”, slutter Katrine af.

Total orgasme 
”I de første år som sexolog, hvor jeg brugte min viden til at “lappe” folks sexliv, mærkede jeg tydeligt, at der hele tiden var noget der manglede og det drejede sig om meget mere end gode teknikker og finurlige metoder til at få gang i sexlivet igen”, fortæller Robert.

”Jeg har så senere fundet ud af, at det skyldes, at den seksuelle rejse skal tages med hjertet for at give mening. For hvis hjertet ikke er med, bliver det blot en hul oplevelse, som godt nok kan gøre os liderlige og føre til orgasme, men bag det hele vil der hele tiden være noget som mangler”.

”Flere og flere kommer til mig med en stor længsel efter at opleve noget mere, for vi ved inderst inde, at sex rummer muligheden for et eventyr, som vi blot endnu ikke har fundet, og det er som om, at vi har stillet os til tåls med, at dette eventyr aldrig rigtig vil blive indfriet”.

”Det jeg ved nu er, at det hele er muligt og meget mere til. Men det kræver noget af os, nemlig at vi åbner for den visdom til guddommelig sex, som er givet til os fra fødslen, men som de fleste af os har glemt”.

”Når vi åbner for denne visdom igen, vil det, vi oplever være en TOTAL ORGASME, som vil ændre hele måden vi lever på og elsker på. Den vil gi os vores inderste drømme igen!”, slutter Robert af.

Der er altså lagt an til en storslået aften fuld af kærlighed og visdom – om en af de bedste ting i tilværelsen, nemlig sex.

Pris og tilmelding
Aftenen koster 200 kr og der vil være mulighed for at købe vin, øl og vand. Dørene åbner klokken 18:00. Billeter kan købes i døren men for at være sikker på at der er plads nok skal du sende en mail til sexolog@katrineberling.dk

Ta et godt spørgsmål med og hvis du er for genert til at sige det højt så skriv det ned på et stykke papir og vi vil så samle alle spørgsmål og svare på dem i løbet af aftenen.

Besøg Katrine Berlings hjemmeside her 
 Og Robert kan du finde på facebook lige her

Del med dine venner:

 

Leave A Comment